Kevin Levrone Anabolic ISO Whey reprezinta o revolutie in modul de formulare a proteinelor din zer. Derivat exclusiv din izolat de zer, Kevin Levrone Anabolic ISO Whey ofera o puritate de neegalat de 85 g proteine la 100 de grame de produs. Aceasta proteina bogata, plus cresterea anabolica a aminoacizilor foarte biodisponibili, da nastere unui mediu fiziologic pentru o crestere serioasa. Anabolic ISO Whey mai mult decat o formula care indeplineste doar o doza zilnica recomandata de proteine de calitate, s-a infuzat al doilea si al treilea compus cel mai cautat pentru cresterea musculara: 3000 mg creatina monohidrat si 500 mg D- Acid aspartic. Aceasta combinatie puternica marcheaza un reper de neegalat pentru formulele de proteine din zer pe piata saturata de astazi. Creatina monohidrat din Anabolic ISO Whey functioneaza pentru a regenera ATP stimuland in acelasi timp sinteza proteinelor, permitandu-va sa obtineti o crestere musculara mai mare in mai putin timp. Acidul D-aspartic creste nivelurile naturale de hormoni masculini pentru a maximiza efectele anabolice.
Creatina monohidrat, care este unul dintre cele mai cunoscute suplimente alimentare pentru sportivi din întreaga lume, cu efecte dovedite stiintific. Extract de Fenugreek este un extract de plante care creste starea anabolica a corpului. Saponinele steroidiene ale schindufului sunt precursorii in sinteza hormonilor cu efect anabolic, in plus, acestea cresc retentia azotului in sistem, stimuland astfel sinteza proteinelor. Taurina este un aminoacid sulfuric neproteic care apare frecvent in tesuturile animale. Taurina se distribuie in principal in muschiul scheletic, inima, creierul si retina. Taurina poate fi sintetizata in cursul transformarilor interne din organism din cisteina si metionina, dar originea ei dispensabila nu satisface cererea organismului de aminoacizi. Astfel, trebuie obtinut prin dieta. Taurina are numeroase functii fiziologice. Regleaza concentratia de calciu din organism. Taurina este un neurotransmitator si neuromodulator si este responsabila de osmoreglare. Este, de asemenea, implicat in formarea acizilor biliari si moduleaza cursul reactiei inflamatorii. Taurina prezinta proprietati antioxidante prin protejarea celulelor musculare impotriva efectului nociv al radicalilor liberi, care apar dupa exercitii aerobice de intensitate mare si pe termen lung. Acest aminoacid stimuleaza, de asemenea, transportul elementelor active catre muschi. De asemenea, are proprietati antioxidante, protejand muschii de efectele radicalilor liberi, adica stresul oxidativ care apare dupa un efort fizic de intensitate mare si pe termen lung. Acidul D-aspartic DAA este un aminoacid care, spre deosebire de aminoacizii care construiesc proteine, este sub forma de D si nu in L. In mod natural, aminoacizii proteici exista sub forma de L, dar ca urmare a conversiei in organism, acestia se pot transforma in forma D. DAA si-a castigat popularitatea ca aminoacid care influenteaza productia naturala de hormoni masculini si, ca atare, este prezent in produsele anabolice.
Formula Anabolic ISO Whey reprezinta un complex de proteine din zer anabolic superior pentru sportivii de performanta. O proteina din zer izoleaza WPI, adica o fractie de proteina din zer supusa micro si ultrafiltrarii, care permite obtinerea celui mai inalt grad de concentratie de proteine intr-un produs (peste 90%). Are cel mai mare continut de aminoacizi cu lant ramificat BCAA, care nu este mai mic de 25 g la 100 g. Mai mult, nu contine carbohidrati si grasimi. Izolatul de zer, la fel ca hidrolizatul de zer este o fractiune care ar trebui consumata imediat dupa trezire sau imediat dupa antrenament datorita absorbabilitatii sale rapide. Ambele fractii, WPI si WPH se completeaza reciproc, unde timpul de absorbtie si aminograma din zer cu cea mai mare biodisponibilitate sunt de importanta de baza. Datorita absorbabilitatii rapide a WPI si a efectului, izolatul din zer se poate transforma in organism in glicogen pierdut in timpul unui antrenament intens, aceasta reactie poate avea loc mai ales atunci cand exista un deficit de carbohidrati.